De praktijk

Op deze pagina informatie over de praktijk tevens het privacystatement, klachtenreglement, tarieven en nog meer belangrijke en interessante documenten.. De praktijk is gevestigd bij Fysiotherapie Spectrum aan de Wijnhornserstraat 196 te Leeuwarden.  We hebben ook een locatie in Sint Annaparochie waar we vanuit Fysiotherapie Impuls werken. Beide locaties voldoen in ruime mate aan de hoge maatstaven waaraan een registerpodologiepraktijk moet voldoen en zijn een begrip in hun omgeving.

Fysiotherapie Spectrum

Spectrum Fysiotherapie
Wijnhornsterstraat 196
8932 EZ Leeuwarden

Impuls Fysiotherapie
Van Harenstraat 47 a
9076 BT Sint Annaparochie

Andere disciplines
Onze lijn is kort met de fysiotherapie, maar we krijgen ook verwijzingen van huisartsen, bedrijfsartsen, pedicures en andere zorgverleners.

De registerpodoloog

Een registerpodoloog staat ingeschreven in kwaliteitsregister van de Stichting LOOP en voldoet aan de volgende kwaliteitsnormen:

* Het gevolgde onderwijs en het op peil houden van de kennis via bij- en nascholing;
* Procesbeschrijving van de voetzorg in een zorgprotocol en gedigitaliseerd zorgdossier, waaronder de richtlijn Methodisch handelen en Verslaglegging;
* De beroepscode met daarin onderwerpen als beroepshouding, cliëntbejegening, privacy, hygiëne, toegankelijkheid en bereikbaarheid;
* Wijze van declareren naar zorgverzekeraars;
* Afhandeling van klachten.

Registerpodoloog Michel Visser

Mijn naam is Michel Visser. Ik ben registerpodoloog en praktijkhouder. Vanaf 2010 ben ik bij stichting Loop ingeschreven als registerpodoloog. De hoge kwaliteitseisen om geregistreerd podoloog te mogen zijn ervaar ik als een mooie uitdaging. Het geeft naar patienten toe de garantie dat je uiterst serieus met je vak bezig bent. En ik vind het fantastisch als ik de resultaten daarvan terug mag zien in mijn praktijk. Zorg die steeds meer meetbaar is geworden.

Inmiddels ben ik 24 jaar actief in de podologie en meer dan twaalf jaar registerpodoloog. Het leuke van mijn vak is dat geen dag hetzelfde is. Het omgaan met mensen vind ik geweldig. Ook heeft de combinatie van medisch en technisch me altijd goed gelegen.

Documenten

Hieronder documenten over de klachtenprocedure binnen de registerpodologie waar wij ons als praktijk ook aan conformeren en ons privacystatement.. En nog wat andere documenten.

Privacystatement
Klachtenreglement
Audit certificaat
Solo certificaat
Leveringsvoorwaarden
Tarieven

Informatiekaart steunzolen
Informatie Mortonse neuralgie

Diversen

Reg. nr. stichting Loop  201003428
AGB code praktijk 90051565
AGB code behandelaar 90042780
Kabiz nr. 18100645781

Inschrijf nummer Kamer van Koophandel: 01014296, Leeuwarden

BTW NL108041931B01